Знімали три дні, замість шампанського – «Живчик»: професор розкрив деталі про новорічне привітання Зеленського

Знімали три дні, замість шампанського – «Живчик»: професор розкрив деталі про новорічне привітання Зеленського

Зйомки привітання українського президента Володимира Зеленського з 2022 роком, на які було запрошено відомих українців, тривали протягом трьох днів. Гостей пригощали канапками, а замість шампанського наливали безалкогольний напій «Живчик».




Про це розповів відомий професор з Чернівців, інженер-оптик Олег Ангельський, якого було запрошено для участі у привітанні Зеленського. Він є лауреатом унікальної міжнародної премії імені Галілео Галілея, передає видання «Молодий буковинець«.


Ангельський розповів, що відео знімали з 27 по 29 грудня. Ученому телефонували особисто з Офісу президента та запрошували. А номер його запитували у ректора Чернівецького національного університету.

Олег Ангельський був присутній на привітанні Зеленського

«Це все тривало дуже довго, бо це був творчий процес. Я відчув, що це таке – коли знімають фільм», – розповів професор, додавши, що мав змогу поспілкуватися з багатьма відомили українцями.



Водночас із самим Зеленським поговорити не вдалося, однак президент, як розповів професор, запрошував усіх на прийом. «Пропонував поговорити про те, що кого болить, які проблеми потребують вирішення», – сказав Ангельський.

Він також розповів, що учасників зйомок не залишили голодними, незвадаючи на те, що у самому ролику їхні тарілки були пустими. Професор зазначив, що столи з їжею були окремо, та додав: застілля не було.

«На зйомках використовували безалкогольне шампанське – «Живчик». А годували нас в іншому місці, виносили канапки», – розповів учений.

Олег Ангельський

Нагадаємо: раніше навколо привітання глави держави з Новим роком розрорівся скандал – з’ясувалося, що військовослужбовців, які також завітали на урочистий вечір, нібито заганяли туди наказом. Зокрема про це розповіла старша сержантка Збройних сил України Наталія Борисовська.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий