ЗСУ вже збили стільки літаків окупантів, що доводиться думати, чи є у них здоровий глузд: Зеленський виступив зі зверненням

ЗСУ вже збили стільки літаків окупантів, що доводиться думати, чи є у них здоровий глузд: Зеленський виступив зі зверненням

Президент України Володимир Зеленський виступив із новим зверненням. У ньому він розповів про підсумки дня, зокрема про переговори із західними лідерами.




Відповідне відео було оприлюднено у Telegram Офісу президента. Також глава держави зазначив, що вже збито стільки літаків та вертольотів росіян, що тепер неясно, чи залишився у них здоровий глузд (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).


«Завершився наш 26-й день повномасштабної війни. Після 8 років агресії на сході нашої країни. Ворог намагається потроху ворушитися: десь перейти в наступ, десь захопити дорогу, десь переправитися через річку. Українська армія – молоді – відбиває ці спроби і стримує окупантів», – сказав Зеленський.

Президент зазначив, що під Чугуєвом було збито черговий ворожий літак.



«Наші військові вже насбивали стільки російських літаків і гелікоптерів, що залишається тільки дивуватися: що, у їхніх пілотів замість розуму? Невже також порожнеча? Я сказав також не випадково, тому, що пустота у них точно замість серця. Замість душі. Замість всього, що робить людей людьми» – сказав він.

Також він нагадав, що минулої доби окупанти били з «Градів» по Житомирській області, де отримали гідну відповідь, а в Харкові було вбито колишнього ув’язненого нацистських таборів Бориса Романченка.

Крім того, глава держави звернув увагу, що у Херсоні росіяни стріляли по людях, які вийшли без зброї за свою свободу.

«Російські військові навіть не знають, що це таке – мати свободу. Їх нагнали, ніби засуджених… засуджених до смерті», – прокоментував він.

Зеленський додав, що в Запорізькій області під обстріл потрапила колона з мирними жителями – , там було багато дітей, четверо з них госпіталізовані та двоє у тяжкому стані.

Крім того, глава держави розповів про роботу восьми гуманітарних коридорів протягом дня. Вдалося врятувати понад 8 тисяч людей та доставити 200 тонн гуманітарної допомоги.

Президент також провів переговори із західними лідерами.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий