З’явився план визволення Донбасу: стали відомі деякі подробиці

Як стало відомо, в Україні з’явився план визволення Донбасу. Цю інформацію підтвердив Георгій Тука, заступник міністра з питань окупованих територій.




За словами Георгія Тука, план визволення Донбасу він бачив сам. Про це заявив заступник міністра у своєму інтерв’ю «Громадському Радіо».


Тука повідомив, що в даний час представлені дві точки зору, протилежні один одному. Одна спрямована на те, щоб поставити огорожу з колючого дроту. Однак, за словами заступника міністра, це лише призведе до погіршення відносин з населенням, яке, у результаті, буде втрачено. Те ж саме уряд очікує в разі продовження здійснення виплат на окуповану територію. Вони лише будуть фінансуванням для виробничих здібностей агресора.

А протилежна точка зору, за словами Георгія Тука, полягає в знятті всіх обмежень. Він зазначив, що істина лежить посередині.



Подробиці чиновник не озвучив, проте підтвердив, що це є одним з кроків до деокупації, тобто, в деякому роді план по звільненню Донбасу.

Відмова озвучувати більш детальну інформацію Тука аргументував тим, що на сьогоднішній день це один з етапів стратегічного плану, який він бачив власними очима, хоча раніше і заперечував його існування.

Перш ніж оприлюднити таку інформацію, повідомив чиновник, її потрібно затвердити на рівні глави держави і РНБО.

Источник: УкрМедіа

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий