13-річна Софія Самолюк обдурила організаторів Sanremo Junior, які планували її виступ з росіянами на одній сцені

13-річна Софія Самолюк обдурила організаторів Sanremo Junior, які планували її виступ з росіянами на одній сцені

Юна артистка розповіла, як організатори відреагували на її вчинок на сцені фестивалю.




13-річна українська співачка Софія Самолюк приголомшила своїм вчинком весь світ.


Дівчинка відмовилася виступати на одній сцені з росіянином на престижному вокальному фестивалі Sanremo Junior в Італії. Зробила це юна артистка зі сцени заходу.

Сьогодні у студії «Сніданку з 1+1» Софія розповіла, як на її вчинок відреагували організатори музичного заходу. За словами співачки, після її гучної промови зі сцени про державу-терористку росію, багато глядачів у залі підтримали її. А от організатори взагалі нічого не сказали артистці:



«До мене підходило багато учасників та гостей з зали. Організатори ніяк не відреагували зовсім. Музиканти, всі в залі були приголомшені. Мені казали дуже багато слів підтримки. Організатори досі нічого не сказали, ніяк не вибачилися. Зовсім нічого», — поділилася Самолюк.

Дівчинка також розповіла, що коли дізналася, що в конкурсі візьме участь росіянин, то і оком не зморгнула. Софія навмисне відвідувала всі репетиції, аби потім мати змогу вийти на сцену і сказати все, що думає про рф:

«Я спеціально робила вигляд, щоб ніхто нічого не зрозумів. Я брала участь у всіх репетиціях, все робила, як і всі учасники. Перед виходом я сховала листочок з промовою собі в рукав піджака. Після розмови з організаторами, які зовсім не хотіли нічого слухати… Коли ми підійшли і сказали, що не має так бути. Не може росія брати участь у світовому фестивалі. Нам сказали, що діти тут ні до чого, музика ні до чого, просто йдіть та не заважайте. Я хвилювалася, щоб у мене не забрали мою промову. Я навіть думала, що в мене можуть вимкнути мікрофон», — розповіла Софія.

Дівчинка зізналася, що вона не жалкує про свій вчинок і після безлічі слів підтримки вона зайвий раз переконалася, що все зробила правильно.

Також Самолюк поділилася, що в неї вже заплановані нові виступи. Один з них – у відомому телевізійному шоу, проте, в якому саме, юна артистка поки не може говорити.

13-річна українка відмовилася виступати з росіянами у Сан-Ремо

Як ми раніше писали, 13-річна українка Софія Самолюк приголомшила своїм вчинком під час вокального фестивалю Sanremo Junior в Італії. Дівчина відмовилася виступати на одній сцені з учасником з росії.

Самолюк вийшла на сцену заходу, де висловила потужну промову. Зокрема, юна артистка зазначила, що не співатиме на одній сцені з учасником країни-терористки, яка вбиває українських дітей. Також співачка висловила сподівання, що наступного року учасників від країни-терористки на конкурсі не буде.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий