Активісти після мітингу за Порошенка організовано поздавали плакати, навіть не захотіли залишити на пам’ять…

Активісти після мітингу за Порошенка організовано поздавали плакати, навіть не захотіли залишити на пам’ять…

Першого липня відбулась масштабна акція на підтримку Петра Порошенка, якому в суді мали обирати міру запобіжного заходу. Проте акція як організовано розпочалась так і організовано закінчилась.




Очевидці могли помітити однаковісінькі плакати на підтримку п’ятого президента. Разом з тим, по закінченні дійства мітингувальники залишили плакати прямо на місці протесту.


Чи залишив би протестувальник плакат в підтримку свого ідейного лідера? — мабуть питання риторичне. Європейська солідарність офіційно викидає сотні тисяч доларів щомісяця лише на рекламу у фейсбук, а крім цього існують десятки проплачених сайтів новин, білборди та «»лідери думок», тому й не дивно, що вона може дозволити собі кілька сотень проплачених мітингувальників.

В той же час, суд відклав визначення міри запобіжного заходу Порошенку до 8 липня.



Прихильникам Петра Порошенка (а вони такі дійсно ще існують) не слід переживати за свого натхненника, справи проти нього — це дійсно вистава та комедія (хоча садити є за що навіть з моральної точки зору). Якби влада дійсно бажала притягнути Порошенка до відповідальності — то не було б 21 кримінального провадження та таких безглуздих, як призначення заступника Голови СЗР на посаду, або ж отримання Томосу.

Таким чином, на думку авторів редакції Наша країна справи проти Порошенка — це лише фарс та політичний піар, вдавання боротьби із корупцією та підняття рейтингу Петра Олексійовича.

Ще одним фактом на підтримку цього твердження виступає призначення на високі посади чиновників із орбіти впливу Порошенка та його ближчих соратників. Напевно, в останню чергу призначались б ті політики та миловики на ключові посади (глови облдержадміністрацій, керівники силових відомств та міністерств, керівники державних підприємств) підконтрольні запеклому ворогові.

І саме основне: згадайте справу Ріфмастера — за незрозумілих доказів, які суперечат один одному трьох волонтерів та добровольців вже більш як пів року тримають у СІЗО, в той час, як справа відверто розвалюється. Тому якби владі потрібно було зломити Петра Порошенка — його б посадили у СІЗО без права застави, згадали Іловайськ чи Дебальцево, або ж включення Медведчука в Мінський процес, на крайній випадок, підняли б справу Свинарчуків, яка викликала народне обурення. В результаті Зеленський мав би підтримку від народу, а Порошенко — реальну можливість стати першим президентом України, яки відсидів термін після президентства а не до…

Тому шановні «порохоботи», вам дійсно не має за що переживати.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий