Астролог назвав переможця на виборах президента в 2019 році: “Це зоряна комбінація”

Астролог назвав переможця на виборах президента в 2019 році: “Це зоряна комбінація”

Хороші шанси перемогти на президентських виборах в березні є відразу у кількох кандидатів




Про це розповів астролог Влад Росс.


“Стрілець (Юлія Тимошенко народилася під зодіакальним знаком Стрільця, – Ред.) точно проходить до другого туру. Ну, а Водолій (Володимир Зеленський народився під знаком Водолія, – Ред.) – це все наше майбутнє. У знаку Стрільця зараз Юпітер – символ влади, удачі і успіху, що може говорити про те, що вибори виграє саме Стрілець, до другого туру вийде точно “, – зазначив Росс.



За словами астролога, у Водолія теж непогані шанси вийти в другий тур.

“Взагалі самий” зоряний час “саме у Зеленського: для нього зірки чітко сходяться і прекрасно розташовуються на небі, що говорить про те, що найбільше шансів у нього. Це просто зіркова комбінація!” – додав він.

“Досить просто всіх купити, ту ж Виборчу комісію. З таким розташуванням планет, як в гороскопі у Порошенка вишикуються Меркурій і Нептун на момент виборів, йому легко може вдасться сфальсифікувати все: спочатку протягнути себе до другого туру разом з Тимошенко, а потім її обіграти . Тимошенко стовідсотково буде у другому турі “, – зазначив астролог.

Тимошенко

“Доля Порошенка буде залежати від того, як йому вдасться сфальсифікувати вибори. Якщо це не вийде провернути, то йому більше не бути президентом. Однак зірки можуть сприяти одним людям, а інші за допомогою” бабла “змінюють все – проти” бабла “не попреш . Навіть якщо Порошенко не виграє вибори, він буде залишатися в українській політиці – це не Яценюк, який пішов остаточно. Однак впливати на життя країни він вже не буде, тим більше, настільки істотно, як зараз “, – резюмував він.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий