Без зброї, грошей і житла: названі терміни розвалу фейкових республік

Без зброї, грошей і житла: названі терміни розвалу фейкових республік

Росія поступово почала виводити власне озброєння з окупованих територій – інформація про це неодноразово надходить із різних джерел. Найманців фактично залишили без житла, і тепер вони масово тікають до РФ.




Відповідну заяву в коментарі «Апострофу» зробив  заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій України Юрій Гримчак.


За його словами, деякі терористи знайшли собі притулок у невизнаних республіках, наприклад Абхазії.

«Росіяни почали вивозити (із Донбасу. — «Гордон») особливо цінне військове спорядження. Можливо, не танки з артилерією, тому що це не настільки велика цінність… Вивозять те, що називається особливо цінним військовим майном. Наприклад, РЕБ — комплекси радіоелектронної боротьби. Була у мене інформація, що почали виводити антибатарейні системи», — додав Гримчак.



Заступник міністра, посилаючись на дані з анонімних джерел, запевнив: РФ може остаточно припинити фінансування так званих Л/ДНР.

«Останнє, що було — і це вже підтверджують неодноразово, — що фінансування цих ОРДЛО наступного року Російська Федерація припиняє. Вони не закладають витрати на «народні республіки» в бюджеті-2018″, — підкреслив він.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий