Блогер розповів про найбільш безглузду інвестицію Росії

Блогер розповів про найбільш безглузду інвестицію Росії

На своїй сторінці у соцмережі Facebook блогер Олексій Мінаков пише, що РФ, вклавши чимало коштів у передвиборчу кампанію Марін Ле Пен, зробила найбільш безглузду інвестицію, передає replyua.net. У якості доказу цього експерт навів декілька цікавих фактів. Так, пропагандистів RT не пустили в штаб-квартиру Макрона, відмовили їм в акредитації. Напевно, зазначив Мінаков, таким чином у штабі переможця першого туру президентських виборів показали свою образу за поширення кремлівським телеканалом фейк про гейство Макрона.




Крім того, продовжив експерт, на ділянках за кордоном не було плакатів Ле Пен. Тому російські ЗМІ образливо писали про несправедливість, хоча насправді голосування за кордоном не впливає особливо на результати через незначної кількості виборців. «А взагалі, сама винна, тому що як вчасно не надала плакати. Навіть незважаючи на теракт в четвер, рейтинг Ле Пен особливо не піднявся до дня виборів. Можливо, досягнута межа рейтингу, решта електорату не готовий голосувати за Ле Пен ні в якому разі, що звучить обнадійливо перед другим туром виборів», — наголосив Мінаков.


Ще один дуже важливий момент у цьогорічних виборах у Франції, — це рекордна явка виборців за останні 40 років, за станом на 12:00 (28,54%) і на 17:00 (69,42%). Це означає, що французам явно не все одно, вони хочуть змін, зробив висновок блогер. При цьому він додав, що путніська Росія інвестувала значно коштів в кампанію Ле Пен, але безперспективність її перемоги стала очевидною. Тому Кремль поставить все на створення повного хаосу у Франції.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий