Дебати-батл: Порошенко назвав дату, час і місце, де чекатиме на Зеленського

Дебати-батл: Порошенко назвав дату, час і місце, де чекатиме на Зеленського

Кандидат у президенти Петро Порошенко закликав кандидата Володимира Зеленського прийти на дебати на Олімпійський стадіон 14 квітня.




Про це Порошенко заявив ввечері 7 квітня в ефірі телеканалу «Україна».


Він зазначив, що дискусії щодо форми мають бути припинені: «Маємо перейти до дискусії по суті. А це можливо лише на дебатах».

«Пан Зеленський пропонував стадіон. Переконаний, що стадіон — не найкраще місце для проведення такої дискусії. Але якщо він його вибрав і в будь-якому іншому місці відмовляється проводити дебати — 14 квітня, на республіканському (Олімпійському — ред.) стадіоні — де і запропонував пан Зеленський — чекаю на нього», — заявив Порошенко.



«Думаю, 19 чи 20 година — буде оптимальним часом. Запрошую глядачів, усі канали, щоб дебати було проведено у місці та в часі, як хотів пан Зеленський, і не дати йому зійти з цієї його пропозиції. Це буде безвідповідально щодо країни і виборців», — додав він.

«У випадку неправильного вибору, коли люди помилилися, не знаючи змісту, — програє країна, вона буде позбавлена майбутнього. … Йдеться не про те, які декларації роблять кандидати, а про те, чи достатньо сильним є президент, щоб протистояти діям країни-агресора, боронити державу як президент і головнокомандувач… Бо Путін (президент РФ Володимир Путін  — ред.) хоче слабкого президента, щоб забезпечити собі реванш. Переконаний, що Україна цього не дозволить», — зазначив Порошенко.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий