Держкіно вдруге заборонило «Сватів» Зеленського: що знову знайшли у серіалі від Квартал 95

Держкіно вдруге заборонило «Сватів» Зеленського: що знову знайшли у серіалі від Квартал 95

У групі 1+1 media обурені відмовою у відновленні прокатного посвідчення на серіал Свати. Державне агентство України з питань кіно (Держкіно) відмовило медіахолдингу 1+1 media у видачі прокатного посвідчення на показ другого сезону серіалу Свати. Холдинг планує оскаржувати це рішення в суді. Про це йдеться у повідомленні на сайті.




У холдингу 1+1 media відзначили, що експертна рада Держкіно не пояснили ситуацію. На голосуванні відмовилися видавати дозвіл, не пояснюючи позицію.


актори серіалу "Свати"

актори серіалу «Свати»

«Ми запитали у Держкіно письмові картки експертів з мотивами голосування — нам обіцяли їх надати», — розповіла директор юридичного департаменту компанії Тетяна Смирнова.

Холдинг 1+1 media вважає рішення політично мотивованим і незрозумілим, чому об’єктом публічних нападок став український продукт.

«Нам як і раніше незрозуміло, чому об’єктом публічних нападок став український продукт… Але нам очевидно, що зараз і продукт, і телеканал 1+1, і саме головне – експертів – намагаються використати в якості політичного інструменту для передвиборчої маніпуляції з однією метою – пройти в парламент», – сказано у повідомленні.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий