Друг президента Зеленського хоче скасування в Україні заборони російської кінопродукції

Друг президента Зеленського хоче скасування в Україні заборони російської кінопродукції

Один з власників групи “Квартал 95” і друг президента Володимира Зеленського Андрій Яковлєв вважає, що потрібно переглянути заборону на показ в Україні фільмів, вироблених в країні-агресора Росії.




Свою точку зору він озвучив в бесіді з журналістами “Детектор медіа”.


“Мені здається, що ця заборона повинна змінюватися. У нас же все довели до гротеску. Я читав список заборонених проектів, серед них є “Паровозик з Ромашкова”. Як це виглядає з боку? Звичайно, серед російських акторів і режисерів є одіозні особистості, які займаються пропагандою і відверто висловлюються проти України. Таким, безумовно, потрібно забороняти в’їзд і контент”, – висловився Яковлєв.

Більш того, бізнесмен стверджує, що необхідно розділяти людей на причетних до пропаганди і тих, хто підтримує Україну, оскільки “у нас забороняли в’їзд всім підряд”.



“Іноді буває так, що Ахеджакова, яка підтримує Україну, знімається в одному фільмі з скандальними особами. Наприклад, заборонили “Іронію долі”, і тільки недавно її розблокували. У всьому має бути здоровий глузд. Потрібно розбирати кожен конкретний приклад”, – підсумував Яковлєв.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий