Дубинський показав, як Порошенко «пограбував» АП перед приходом Зеленського: «Може, і Томос с*издив»?

Дубинський показав, як Порошенко «пограбував» АП перед приходом Зеленського: «Може, і Томос с*издив»?

Журналіст Олександр Дубинський прокоментував скандал щодо ситуативної кімнати у Адміністрації президента, звідки колишній гарант Петро Порошенко вивіз усю техніку, аргументуючи це тим, що орендував її «зі своєї кишені».




Петро Порошенко

Петро Порошенко

Відповідне відео журналіст опублікував на своєму каналі в Уoutube.


«Головним скандалом цього тижня стало відео, яке Данилюк зняв у ситуативній кімнаті колишнього президента Порошенка. У тій самій, де збирається керівництво української армії — глава РНБО, секретар, члени Ради Національної безпеки і обговорюють ситуацію на фронті, державну безпеку та заходи її забезпечення. На кадрах видно, що монітори разом із секретними серверами, якими користувалися під час нарад, тупо видерті зі стін», — коментує скандальне відео Дубинський.

«І це все забрав разом із собою Порошенко, пояснивши це тим, що техніка була орендована за його особисті гроші і він просто повернув усе це орендатору. Чувак 5 років розповідав, що «ось-ось» Путін нападе. ЗСУ знаходилися у стані цілодобової бойової готовності. І тут він програє вибори- і забирає техніку. Тобто виходить, якщо Путін нападе саме у цей момент, то Зеленському навіть слайди чи карти подивитися немає де», — підкреслив Дубинський.

«Тобто країна, яка перебуває у стані війни, — він знімає обладнання, без якого новий президент і РНБО не зможуть нормально працювати у інтересах захисту країни. Він тупо на*рав на безпеку країни», — вважає журналіст.

«Пропоную перевірити — а Томос він не сп*здив заодно, випадково? Для своєї домашньої церкви. Може, він із армії і зброю забрав, яку «придбав» за «власні гроші»?, — резюмував Олександр Дубинський.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий