Генерал анонсував знищення Путіним Плотніцького та Захарченка

Генерал анонсував знищення Путіним Плотніцького та Захарченка

Стабільність в державі важливіша для Кремля, ніж ватажки терористів Донбасу, тому Захарченко та Плотніцького можуть «знищити». Як інформує replyua.net, відповідну думку в інтерв’ю журналістам висловив генерал-полковник у відставці Анатолій Лопата.




Коментуючи низку смертей ватажків терористів, перш за все, Мотороли і Гіві, генерал сказав: «Це усунення, цілеспрямоване усунення». «Вони ліквідовані службами, які виконують завдання, поставлені Кремлем», — додав він. На його думку, «ми ж все одно йдемо до врегулювання війни на Донбасі». А після завершення військових дій і Росія, і Україна зіткнеться з новою проблемою: що робити з терористами і особливо з їх ватажками, винними в безлічі злочинів.


«Треба мати чіткий план — кого судити, кого не судити. Але ті, хто заплямували себе як люди, хто поводилися як звірі — вони ж не прийдуть до нас, вони підуть тільки в Росію. І туди їх не можна допустити» — переконаний Лопата. За його словами, Росія вже сьогодні вживає заходів з тим, щоб не допустити подібний «контингент» на територію країни – «організовує загороджувальні загони, підсилює прикордонну службу». «Стабільна ситуація в державі, мабуть, грає більш важливу роль, ніж життя окремих бандитів», — припустив генерал.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий