Готові до союзу: в Батьківщині виступили з терміновою заявою

Готові до союзу: в Батьківщині виступили з терміновою заявою

Парламентська фракція «Батьківщина» повідомила про готовність об’єднуватися з іншими політсилами у Верховній Раді. Відповідну заяву зробив у п’ятницю, 17 травня, нардеп від цієї фракції Сергій Власенко.




«Якщо в парламенті знайдуться політичні сили, які готові «принаймні стратегічно» розділити погляди «Батьківщини», фракція готова обговорювати співпрацю», — заявив нардеп від політсили Сергій Власенко.

Сергій Власенко

Він зазначив, що лідер фракції Юлія Тимошенко заявляла про необхідність створити нову коаліцію після президентських виборів.


Власенко пояснив, що таке об’єднання можливе навколо «ідеологічних речей і технічного уряду, яке буде працювати в перехідний період».

Раніше повідомлялося, що український політик Юлія Тимошенко зробила гучну заяву. Лідер «Батьківщини» заявила, що Верховна Рада повинна допомогти новообраному президенту Володимиру Зеленському творити зміни в країні, в іншому випадку нинішній склад парламенту не має права на життя.



За її словами, парламент переживає дуже знакові дні, тому що 73% виборців проголосували за докорінні зміни в країні і треба стати частиною цих змін.

«Перед парламентом стоїть велике питання: коли буде дата інавгурації. Чим швидше, тим краще. І наша команда буде голосувати за всі дати», — зазначила Тимошенко.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий