Кличко зробив важливу заяву про «червону» зону карантину для Києва: названа дата

Кличко зробив важливу заяву про «червону» зону карантину для Києва: названа дата

Карантин у Києві буде посилений і столиця перейде в «червону зону» вже дуже скоро.




Про це заявив мер Києва Віталій Кличко на сесії Київради, передає КМДА.


Комісія з надзвичайних ситуацій міста прийме рішення про введення додаткових обмежень у п’ятницю, 22 жовтня.

«Днями Київ потрапить в «червону» зону карантину. Тому що ситуація з поширенням коронавірусу в столиці стрімко погіршується. За минулу добу в Києві — майже 1200 нових хворих і 39 летальних випадків. Вік, тих, хто помер — від 29 років. В останні дні в лікарні столиці госпіталізують по пів тисячі хворих. І більшість з них — у важкому стані», — заявив Кличко.



Він нагадав, що сьогодні 98% госпіталізованих до лікарень міста — не щеплені. І 99 відсотків летальних випадків — це не вакциновані пацієнти. Мер Києва закликав усіх, хто ще не прищепився від коронавірусу — негайно це зробити.

«Сьогодні головне — зберегти здоров’я і життя людей! Не допустити колапсу медичної системи, яка може не впоратися із занадто великою кількістю хворих. Ті, хто виступають проти вакцинації та обмежень, потрапивши в лікарню то потім не розповідають, що коронавірусу не існує … Тому ще раз закликаю киян і всіх українців: Ідіть і вакцинуйтеся! Давайте будемо свідомими і будемо піклуватися про своє здоров’я і здоров’я своїх близьких і людей навколо!»- зазначив Віталій Кличко.

Список обмежень для столиці поки що невідомий.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий