Клімкін назвав три умови повернення Донбасу і Криму

Клімкін назвав три умови повернення Донбасу і Криму

Ексміністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що для того, аби звільнити окуповані Росією території, потрібно зробити це національною ідеєю, заручитися підтримкою партнерів та вибудувати стратегію.




Про це він сказав у ефірі каналу «Україна 24». На його переконання, кожен українець має цього прагнути і бути готовим жертвувати.


«Політика наздожене нас за будь-якої погоди, так само, як і за будь-якої погоди ми повинні звільнити Крим і Донбас. Це має бути всередині нас, це має стати справжньою національною ідеєю, коли кожен готовий для цього жертвувати. У нас є багато людей, які ні в що не вірять, але історію роблять не вони, а небайдужі. Завдяки тим, хто загинув, ми не програли, і це фантастична перемога», – сказав Клімкін.

Клімкін назвав три умови повернення Донбасу і Криму



За його словами, крім того, необхідно заручитися міжнародною підтримкою партнерів та друзів, а також вибудувати стратегію звільнення окупованих територій Донбасу та Криму, яку підтримуватимуть українці.

«Перемогти Росію і Путіна можна тільки разом із нашими партнерами, тільки так це працює. Ми маємо розуміти нашу стратегію, що ми робимо. Кожен українець повинен мати цю стратегію у голові та у серці», – сказав Клімкін.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий