Клочан: Зеленський — це ти довбана шлюха з русского порно, а не Україна

Клочан: Зеленський — це ти довбана шлюха з русского порно, а не Україна

Не хочеться марузити цим лайном свій життєпис, але проковтнути мовчки знов — дуже тяжко.




Це так прикольно — поїхати в русскій мір і обісрати рідну країну по самі вуха. Обісрати так, що аж очі вилазять. Обісрати чітко для цільової аудиторії, тобто для русскава міра.


Хороша робота в чоловіка — насрав на голову, і норм. А якщо хтось образився — то можна ще досрати, розповівши про відсутність чустваюмара.

Знаєте, в будь якій нормальній нації — цих покидьків гарантовано чекав би повний ігнор, зневага і забуття вдома. Їх би не пускали в зали, не ходили на концерти, витирали би об смердів ноги при першій же нагоді. Та не в нас.



Уявіть, приміром поляка, що поїхав на празнік русскава міра і змішав з лайном свою країну, недвозначно натякаючи, що вона шлюха… Таким повіям як Квартал в Польщі ніхто б копійки більше не дав і в мережах тільки деенерівці б їх репостили.

Та не в нас

Свято какой разніци — триває…

Покидьки — сміливі. Джаст бізнес. Прийдуть додому, заспівають про Україну і хахли схавают. І станут жить как прежде, даже еще лучше.

А таки ж і схавають. ..(

А в мене туго з почуттям гумору. Зеленський — це ти довбана шлюха з русского порно, а не Україна. Це ти довбаний безпринципний покидьок і вся твоя шутня горохова. І до Петра тобі ще далі ніж до України, скот.

Источник: «Обозреватель«

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий