Коломойський розповів, кого підтримає на виборах до Ради

Коломойський розповів, кого підтримає на виборах до Ради

Український олігарх Ігор Коломойський заявив, що на позачергових виборах до Верховної Ради буде симпатизувати всім, окрім «Блоку Петра Порошенка».




При цьому не заперечує підтримки партії «Слуга народу». Такі висловлювання пролунали в інтерв’ю «УП».


«Порошенко щойно пішов, і зараз посиплеться на нього все, що за останні 5 років накопичилося. З іншого боку, це теж непогано, бо це дощ. І якщо він виживе, якщо ця політична сила виживе, то вона очиститься, вже потім, наступного разу, до наступних виборів їм уже закидати це не треба буде», — пояснив олігарх.

Ігор Коломойський



У цьому контексті Коломойський також заявив, що посварився із п’ятим президентом України Петром Порошенком нібито через свій телеканал «1+1».

Говорячи про можливу підтримку екс-прем’єра Володимира Гройсмана, Коломойський сказав: «Дивлячись із ким він піде, з якими гаслами. Так він мені не симпатичний. Але не так, щоб я був проти нього, але…».

При цьому олігарх вважає, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков «навряд чи» піде на парламентські вибори.

«А з ким Авакову йти? Гройсман незрозуміло, що там за партія, братська могила. Я думаю, Аваков перебуває сьогодні у тому стані, що йому взагалі ні з ким не треба йти. Він сам по собі величина», — заявив Коломойський.

На його думку, Аваков «точно залишиться міністром, якщо нікуди не піде». «Ну, відсотків 90. А він всіх влаштовує. Він гарант», — заявив Коломойський.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий