Кондратюк назвав зрадників в українському шоу-бізнесі: Данилко хвалив Путіна

Кондратюк назвав зрадників в українському шоу-бізнесі: Данилко хвалив Путіна

Український продюсер та телеведучий Ігор Кондратюк назвав імена відомих особистостей в шоу-бізнесі, які, на його думку, зрадили інтереси України. Під цю категорію підпали артисти, які співпрацювали з країною-агресором – Росією, критикували Помаранчеву революцію тощо.




Зокрема, Ігор Васильович зачепив Наталію Могилевську, Ані Лорак, Дана Балана та Андрія Данилко. Про особистий досвід співпраці з виконавцями ексведучий «Караоке на майдані» розповів в інтерв’ю ISLND TV на YouTube (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).


Зі слів продюсера, в 2004 році телеканал «Інтер», який транслював талант-шоу Кондратюка «Шанс», співпрацював з «Партією регіонів» та активно підтримував її.

Зокрема, Наталія Могилевська в ефірі «5 каналу» заявила, що вся знімальна команда «Шансу» розділяє політичні погляди Віктора Януковича, що, за словами Кондратюка, не відповідало дійсності.



Ігор Кондратюк назвав імена відомих особистостей в шоу-бізнесі, які, на його думку, зрадили інтереси України

Після інциденту з співачкою на проєкті виникли внутрішні скандали, через те, що співробітники відмовлялися працювати на майданчику, а звичайні громадяни – допомагати всім, хто мав відношення до зйомок.

Також він розповів, що його зачепила заява Андрія Данилка, сказана задовго до 2014 року, в якій він похвалив президента РФ – Володимира Путіна.

«Колись мене дуже різанула одна історія. Він давним-давно, задовго до 2014 року, сказав, що йому подобається молодий президент Росії. Я не розумію, навіщо це казати публічно. Очевидно, він мав тоді на увазі історію з Кучмою. Що молодий і активний – краще ніж людина, яка вже далеко під гору», – сказав гість програми.

Кондратюк розповів, що його зачепили слова Андрія Данилка, сказані задовго до 2014 року

Також продюсер додав, що не розуміє артистів, які ставлять лояльність російського слухача вище, ніж політичні погляди. Зокрема, він пригадав Івана Дорна, який дуже хотів поїхати на презентацію в клуб Санкт-Петербурга.

«Я називаю це вівцями, яким всеодно, що відбувається знизу», – наголосив телеведучий.

Окрім цього, Ігор Васильович згадав Ані Лорак, яка продовжує жити та гастролювати в РФ, при цьому анонсувавши тур в Україні. Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше Кондратюк назвав Кароліну «хв*йдою».

Коротко про зірку:

Ігор Кондратюк – 59-річний український телевізійний ведучий, продюсер, шоумен. Родом із села Пригір’я Херсонської області. Знявся в телешоу «Караоке на майдані» у ролі ведучого (понад 1000 випусків). Одружений з Олександрою Городецькою, виховує трьох дітей: синів Сергія та Данила, а також доньку Поліну.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий