Лобода народила від соліста Rammstein: перші подробиці

Лобода народила від соліста Rammstein: перші подробиці

Світлана Лобода стала мамою вдруге




35-річна співачка Світлана Лобода народила дочку в Лос-Анджелесі. Про це стало відомо від близьких зірки, повідомляють росЗМІ.


Пологи пройшли успішно і без ускладнень в одній з кращих клінік. Вага дитини — 3 кг, зріст – 48 див. На даний момент мама і маля почувають себе чудово.

Нагадаємо, як передавала Politeka, шанувальники припускають, що батьком дитини співачки є Тілль Ліндеманн, фронтмен культової німецької групи Rammstein. Сама артистка ніяк не коментує чутки щодо свого особистого життя.



Про їх близькі стосунки вже писали в засобах масової інформації в липні минулого року, коли Ліндеманн активно залицявся до Світлани на музичному фестивалі “ЖАРА” в Баку. На вечірках вони сиділи разом і музикант, не соромлячись камер, цілував і обіймав Лободу. Їх легкий літній флірт отримав продовження – після поїздки в Баку Світлана і Тілль продовжили зустрічатися, але вже таємно від усіх.

Лобода полетіла в США, в Лос-Анджелес, де готувалася до пологів. Нещодавно співачку запримітили папараці на всесвітньо відомому музичному фестивалі Coachella. На заході Світлана з’явилася в футболці з обкладинкою одного з альбомів Rammstein, «Sehnsucht». Шанувальники сприйняли таке вбрання як черговий натяк на те, що батьком дитини Лободи є Ліндеманн.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий