Ляшко про Третьякову: «Це фашистка, такі наглядачами працювали в концтаборах» (ВІДЕО)

Ляшко про Третьякову: «Це фашистка, такі наглядачами працювали в концтаборах» (ВІДЕО)

Нардеп від «Слуги народу» Галина Третьякова, яка хоче відсудити в лідера Радикальної партії Олега Ляшка мільйон гривень моральної компенсації за слово “дурепа” – не з’явилась на ефір з ним.




Ведучі ток-шоу «Україна завтра» кілька разів намагалися додзвонитися до неї, проте марно, передає пресслужба РПЛ.


«Третьякова – боягузка. Вони принизили 90% українських дітей з бідних сімей, а тепер бояться виходити і відповідати. Боягузка, яка боїться людей, боїться слова правди. Ми не боїмося ніяких судів. Більш того, ми зараз розглядаємо варіант із зустрічним позовом від імені всіх пригноблених, ображених і принижених українських сімей, а це мільйони. Я готовий йти до суду, щоб Третьякова склала мандат і була звільнена з посади Голови Комітету ВР», – заявив Ляшко в студії.

Ведучі іронізували, що лідер РПЛ в ефірі наговорив ще на один судовий позов. На що Олег Ляшко сказав, що може відповісти за кожне своє слово. Адже, за його словами, принизливий вислів Третьякової стосувався і його особисто – через бідність мати у 2 роки віддала майбутнього політика до дитбудинку.



«Це не Третьякова – це фашистка. Такі наглядачами працювали в Освенцимі та інших концтаборах, тому що це Гітлерівська ідеологія, коли слов’ян називали недорасою. А в нас дітей з бідних сімей називають «низькоякісними». Стаття 53 Конституції України забороняє будь-яку дискримінацію, в тому числі, і за майновими ознаками. Те, що вони зробили – це злочин. Гітлер би за це дав їм залізний хрест з дубовими листями і присвоїв би звання «Гаупштурмфюрер СС». Такі ССівці вбивали українських жінок і дітей. І сьогодні вони продовжують цю ганебну і принизливу політику в Україні», – сказав лідер РПЛ.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий