Маршрутку позичив у друзів: моторошна правда про водія, який влаштував ДТП біля Житомира

Маршрутку позичив у друзів: моторошна правда про водія, який влаштував ДТП біля Житомира

Водій маршрутки «Київ-Рівне», яка потрапила в смертельну ДТП біля Житомира, перевозив людей нелегально




За день до цього він позичив мікроавтобус у друзів, щоб відправиться з Рівного до Києва, а на наступний день повертався вже з людьми.


«Послуги з перевезення взагалі нелегальні, ніяких дозвільних документів не було, і взагалі у того водія навіть не було прав категорії D, він не мав права керувати автобусом», – повідомили в «Укртрансбезпека».



Серед загиблих – і водій автобуса, який напередодні позичив мікроавтобус у своїх знайомих підприємців.

Фірма, яка мала право на нерегулярні перевезення і була зареєстрована в сільському будиночку, мала у своєму розпорядженні всього одним мікроавтобус.

Сусіди відзначають, що в селі автобуса ніколи не бачили.

В управлінні трасбезпеки заявили, що у підприємців не було працевлаштованих водіїв.

«Автоперевізник не має договору на передрейсовий технічний огляд транспортного засобу і медичний огляд водіїв, вони безробітні», – повідомили там.

А в поліції Житомирської області відзначили, що мікроавтобус рухався з великою швидкістю і перед зіткненням навіть не гальмував.

«Тут я стовідсотково можу сказати, що вина водія маршрутки. Тому що гальмівного шляху не було. Причини, що призвели до цього, ми зараз будемо встановлювати. Це може бути і відволікання водія, і йому погано стало », – зазначили правоохоронці.

авария, дтп, житомир, ровно

В результаті аварії загинули 10 осіб. Це водій маршрутки і ще дев’ять пасажирів. Серед них одна дитина. Відомо, що серед постраждалих опинилися двоє дітей. Всього в лікарні доставили 10 осіб.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий