Медведчук уже розчарувався в Зеленському

Медведчук уже розчарувався в Зеленському

Голова політради партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктор Медведчук не готовий підтримати Володимира Зеленського, поки той не згоден із його пропозиціями.




В ефірі російського пропагандистського каналу «Росія 24» він заявив, що його підтримкою Зеленський може заручитися, якщо «реально захоче миру на Донбасі і ми побачимо, що він реально це робить», повідомляє Ліга.


«Дуже складно говорити про його обіцянки, пана Зеленського, тому що таких не було. Були окремі репліки, і то вони з’явилися в останні три-п’ять днів. Це все поки умовно», – сказав Медведчук.

За його словами, при двох «ні» Зеленського – амністії бойовикам і особливому статусу Донбасу – «говорити про те, що він буде робити щось для миру, поки дуже складно».



«Може, ситуація зміниться. Може, це пов’язано з тим, що йому ще невідомі певні особливості процесу на Донбасі… На превеликий жаль, поки це саме так», – сказав кум Путіна.

В ефірі пропагандистів країни-агресора Медведчук традиційно перерахував кремлівські штампи про те, що «Петро Порошенко допустив війну», «тарифний геноцид» тощо.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий