Мобілізація Путіна: Арестович назвав ідеальне місце для бунту

Мобілізація Путіна: Арестович назвав ідеальне місце для бунту

Радник ОП наголосив, що у Криму з усіх боків ідеальна база.




Радник Офісу президента Олексій Арестович назвав ідеальне місце для бунту проти примусової путінської мобілізації.


Про це він сказав в ефірі «Фейгін Live».

«Я зрозумів, де ідеальне місце для бунту в Росії. В українському Криму. Там можна спертися на місцевих. Місцеві думають, що ми їх усіх записали в 14 році у зрадники, тож у них є чудовий шанс довести свою вірність Україні, збунтувавшись. По-друге, у них є кримські татари, які мають шанс збунтуватися», — зазначив він.



На зауваження російського опозиціонера, правозахисника та блогера Марка Фейгіна, що крbмських татар там трохи менше 300 тисяч, Арестович відповів: «І тим не менш».

По-третє, якщо Крим – це острів, то обороняти перешийок і міст, легше, ніж Пермську губернію, наприклад, яка відкрита з усіх боків для Росгвардії, яка тебе намагається загнати у військкомат. І теоретично, я міг би порадити усім охочим реально протестувати, їхати до Криму і протестувати там. Знову ж таки, генерал Ходжес сказав, якщо що не так, удари завдаватимемо по Чорноморському флоту, у тому числі по базах Чорноморського флоту, — одразу вирішено проблему військового опору протестувальників, військового придушення», — зазначив він.

Радник ОП наголосив, що там з усіх боків ідеальна база.

«Дорогі росіяни, хочете всерйоз бунтувати, давайте до Криму. Там і ми близько, і умови найкращі з усіх боків, і НАТО прокляте близько – у вигляді флоту та авіації. І вже обіцяно знести і Кримський міст там, і перешийок перекрити. І українців дуже багато, і кримських татар дуже багато. Кращого місця не знайдеш. Піднімайте Крим на вуха, бунтуйте. Не можеш втекти до Монголії чи Фінляндії, їдь у Крим», — закликав Арестович.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий