Моторошний нокаут в андеркарді бою Усик — Джошуа: британець змусив суперника битися в конвульсіях

Моторошний нокаут в андеркарді бою Усик — Джошуа: британець змусив суперника битися в конвульсіях

Домініканця Леніна Кастільо паралізувало на рингу.




Один з поєдинків вечора боксу в Лондоні, головною подією якого є чемпіонський бій Олександра Усика та Ентоні Джошуа, закінчився справжнім жахіттям.


Британець Каллум Сміт жорстко нокаутував домініканця Леніна Кастільо. Господар рингу влучив у голову суперника потужним ударом з правої, після чого Кастільо звалився на канвас. Домініканця буквально паралізувало. Він не міг поворухнутися і безпорадно бився в конвульсіях.

Промоутер Едді Хірн у Twitter повідомив, що постраждалий перебуває у свідомості. Із запобіжною метою його доправили до лікарні.



 

  • Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться 25 вересня в Лондоні на стадіоні «Тоттенгем Готспур». Початок орієнтовно о 23:50 за київським часом.
  • На кону в цьому поєдинку стоятимуть титули чемпіона світу в надважкій вазі за версіями IBF, WBO, WBA та IBO, якими володіє Джошуа.
  • 34-річний Усик в останньому поєдинку переміг Дерека Чісору і захистив звання обов’язкового претендента на пояс WBO. Олександр виграв всі свої 18 боїв у кар’єрі, два з них він провів у надважкій вазі.
  • На рахунку 31-річного Джошуа 24 перемоги (22 — нокаутом) у професіоналах за однієї поразки. В останньому бою у грудні минулого року він нокаутував болгарина Кубрата Пулєва.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий