На Вінниччині прогриміли вибухи: зафіксовано кілька прильотів, є постраждалі

На Вінниччині прогриміли вибухи: зафіксовано кілька прильотів, є постраждалі

У Вінниці увечері 7 серпня мешканці чули звуки вибухів. У цей час в області було оголошено повітряну тривогу. Як з’ясувалося пізніше, ЗС РФ атакували ракетами військові об’єкти регіону. Відомо про декілька влучень, а також постраждалих (їх кількість не називається).




Про інцидент одними з перших повідомили кореспонденти «Суспільного» близько 19:45. «Інформація уточнюється. Зберігайте спокій і залишайтесь у притулку», – писали журналісти.


Мапа повітряних тривог в Україні на 19:53 неділі

За даними кореспондента OBOZREVATEL, у Вінниці щонайменше тричі чули звук, схожий на вибух, проте всі вони були приглушеними.

Додамо, що невдовзі після цих подій тривога поширилась на інші області України.



Вінницький міський голова Сергій Моргунов підтвердив, що в регіоні були вибухи. «На території Вінницької міської територіальної громади надзвичайних ситуацій не зафіксовано«, – повідомив він о 20:27.

Тим часом місцеві жителі заявляли про прильоти та про те, що до місць влучань поїхали швидкі.

Повідомлення мера

О 22:53 голова Вінницької ОДА (ОВА) Сергій Борзов повідомив, що противник вдарив по військових об’єктах області. Було кілька прильотів, внаслідок чого постраждали люди.

Також Борзов підтвердив проблеми з сиреною. «З’ясовуються причини збою системи оповіщення про ракетну небезпеку», – написав чиновник.

Додамо: цей ракетний удар російські окупанти здійснили в День Повітряних Сил ЗС України.

Нагадаємо, що точні дані про прильоти, падіння уламків, роботу ППО та подібне категорично не можна розміщувати до офіційної інформації! Так ви не лише допомагаєте ворогові, а й порушуєте український закон.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий