На Вінниччині за виборами спостерігатимуть… екологи від Калетника!

Центральна виборча комісія зареєструвала поки що єдину суто вінницьку громадську організацію, якій надано дозвіл мати офіційних спостерігачів на місцевих виборах. Це… «Подільська екологічна ліга»!




Так, ЦВК видала постанову, якою дозволила екологам спостерігати за виборами, оскільки подібний вид діяльності прописаний у статуті.


У кращому випадку, звичайно, можна було б тільки посміхнутися, якщо … не почати дивитися на особу засновника громадської екологічної організації.



Заремба Євген Миколайович, який є Президентом ГО має бурхливу біографію. Він також є засновником і громадської організації «Союз «Єдність Вінниччини», яка зареєстрована у адмінбудівіля по вул. Соборній, 72, к. 104. А що це за організація, що за союз? Читаємо на офіційних сайтах:

Обласні організації Народно-демократичної партії, Соціал-демократичної партії України (об’єднаної), партії «Трудова Україна», Селянської партії, партії «Жінки за майбутнє», Народної аграрної партії України, партії «Реґіони України» об’єдналися в Союз політичних партій «Єдність Вінниччини». Конференція затвердила установчі документи, обрала керівні органи Союзу політичних партій. Головою Політвиконкому Союзу партій обрано народного депутата України, голову обласної державної адміністрації Г.М.КАЛЕТНІКА.

У 2005 році, коли було створено опозиційну партію «Не-Так!» у противагу до помаранчевого керівництва, Заремба став одним із кандидатів у народні депутати до про-регіоналівської партії:

Заремба Євгеній  Миколайович,  1948  року  народження,   член Республіканської  партії України,  освіта вища,  голова Вінницької обласної  організації  цієї  партії,  проживає  в  місті  Вінниці…

У 2012 році пенсіонер Євгеній Заремба був довіреною особою кандидата у народні депутати по 18 округу Андрія… Демчака. Ні, не Руслана. Тоді, під час виборів, було використано технологію «двійника» реального кандидата з метою заплутати виборця. Нагадаємо, у 2012 році силами Калетника було організовано кримінальне переслідування кандидата у депутати, а нині нардепа Руслана Демчака.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий