На Житомирщині жахливу ДТП спричинив польський посол у Вінниці, загинуло 6 підлітків

В суботу, 10 жовтня, близько 22 години сталася страшна аварія, учасником якої був польський консул з Генерального консульства Республіки Польща у Вінниці, який повертався в Україну зі службового відрядження до Варшави. В результаті аварії загинуло 6 підлітків віком від 15 до 18 років.




Аварія сталася на 187 км автодороги Київ-Чоп  у Червоноармійському районі біля Житомира. Як розказують у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції Житомира, автомобіль «Тoyota Land Cruiser» під керуванням 59- польського консула у Вінниці скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ», який виїжджав з другорядної дороги і водій якого не переконався у безпечності свого маневру.


В результаті аварії загинули 18-річний водій та п’ять пасажирів віком від 15 до 18 років.



Як розказують у прес-службі польського консульства у Вінниці, згідно з попередніми даними, причиною ДТП міг бути недозволений маневр та брак освітлення українського транспортного засобу. В ході проведених попередніх заходів польський консул добровільно пройшов тест на вміст алкоголю в крові,  і з’ясовано, що польський дипломат був тверезий.

Польське консульство висловлює сім’ям і близьким жертв цієї події глибоке співчуття.

Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 КК. Детальні обставини ДТП вивчають правоохоронні органи.

0432

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий