«Наполовину живу без душі»: Лариса Доліна прокоментувала заборону в’їзду в Україну. Відео

Естрадна співачка Лариса Доліна поскаржилася, що заборона в’їзду в Україну позбавила її можливості відвідувати рідну Одесу, де вона наповнювалася силою та натхненням. Зі слів артистки, вона зараз живе «наполовину без душі».




Виконавиця розповіла, що не очікувала потрапити до чорного списку, коли виступала в окупованому Криму. Про свої політичні погляди та зв’язок з Україною Лариса розповіла в інтерв’ю «Скажи Гордеевой» на YouTube (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).


Російська співачка зізналася, що ніколи не очікувала «політичного стуку в двері», адже їздила в Крим співати, а не голосувати. Проте визнає, що якби вважала півострів дійсно окупованим, то не наважилася б на концерти.

«Не поїхати в Крим я не могла, тому що я теж вважаю, що Крим – це все ж таки російська історія. Далі не заглиблюватимуся. Якби я не була з цим згодна, то не поїхала б туди. Я не думала, що це виллється в те, що вилилось, і мені заборонять в’їзд до України, Одеси», – сказала виконавиця.



Лариса Доліна виступає в Керчі

В Одесі в Лариси залишилися могили родичів, на які вона тепер не може потрапити. Артистка розповіла, що завжди приїжджала до Чорного моря, щоб набратися фізичних та душевних сил.

«Для мене це не просто прикрість. Одеса мене завжди підживлювала. Мені треба було просто пройтися бульваром, щоб повернути сили і фізичні, і душевні. Зараз у мене вже стільки років немає цієї можливості. Це важко», – поскаржилася Доліна.

Російська виконавиця зазначила, що «якось переживе» те, що їй не можна їздити в інші українські міста, проте в Одесі у неї залишилася «половина душі».

«Одеса – це моя душа. І зараз я живу наполовину без душі», – закінчила естрадна співачка.

Доліна розповіла, що живе "наполовину без душі"

Нагадаємо, що в 2018 році Міністерство культури внесло Ларису Доліну в перелік осіб, які загрожують національній безпеці України, та заборонило їй перетинати державні кордони. Причиною стали виступи співачки в окупованому Криму.

Коротко про зірку:

Лариса Доліна – радянська і російська естрадна і джазова співачка, актриса українського походження. Заслужена артистка Росії. У трирічному віці переїхала з батьками до Одеси, де вони зараз поховані. У 2019 році ексчоловік співачки заявив, що вони виступатимуть у Криму, адже він «возз’єднався» з Росією.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий