Не випадковість! Гляньте, хто загuнув під час yдaрy в Одесі по багатоповерхівці – це не прості люди! Невже це було сплановано? ВІдео та фото

Не випадковість! Гляньте, хто загuнув під час yдaрy в Одесі по багатоповерхівці – це не прості люди! Невже це було сплановано? ВІдео та фото

Cтало відомо, що в обласному центрі у житловій 9-поверхівці, в яку у ніч на 2 число влучив російський дрон, загинула сім’я військовослужбовця.




У прес-службі Одеської обласної прокуратури УНІАН повідомили, що через російську атаку у житловому будинку загинули кілька сімей. Зокрема, серед них дві родини з немовлятами. Це жінка, 1992 р.н., та її син, який народився у жовтні 2023 року. Чоловік разом з іншою дитиною вціліли, бо перебували в іншому приміщенні.


Також, за даними прокуратури, загинув 40-річний чоловік – його знайшли під завалами вчора, 2 березня. Сьогодні знайшли його загиблу дружину, якій нещодавно виповнилося 36 років, та маленьку дочку, народжену у липні 2023 року. “Обох немовлят знайшли разом з мамами, які прикривали собою дітей”, – розповів представник прокуратури.

Як повідомив спікер Української добровольчої армії “Південь” Сергій Братчук, серед загиблих – родина військових з 7-місячною донькою. За даними Братчука, Олег та Тетяна Кравець познайомились на службі, згодом жінка звільнилась, щоб доглядати новонароджену донечку.



Внаслідок удару по Одесі загинуло подружжя військових та їхні діти

“Брат Олега загинув у 2014 році в зоні АТО. Померла донька Ліза (знайшли сьогодні під завалами разом з мамою, – УНІАН) була єдиною спільною дитиною подружжя. 29 лютого їй виповнилось лише 7 місяців. Тетяна мала ще дітей від попереднього шлюбу: 9-річного Сергія та 8-річну Злату, їх досі шукають під завалами”, – розповів Братчук.

Внаслідок дронової атаки по Одесі загинуло подружжя військових: їхніх дітей шукають під завалами

Олег Кравець. Фото: Фемистокл Афинский/Facebook

Атакована Одеса – загиблі ідентифіковані

 

Вночі 2 березня армія РФ завдала по Одещині удар, залучивши 8 безпілотників, які були запущені з акваторії Чорного моря. Один з дронів під час маневрів серед житлових кварталів спального району Одеси влучив у 9-поверховий будинок. Один під’їзд майже повністю зруйновано. Станом на ранок 3 березня відомо про 10 загиблих, серед яких троє маленьких дітей – два немовлята та 3-річний хлопчик. Малюків знайшли в обіймах матерів, які їх прикрили собою.

Серед загиблих – родина священника – членів сім’ї баптистського пресвітера. Зокрема, 3 березня під завалами багатоповерхового будинку опинилася Анна Гайдаржі з 4-місячним сином Тимофієм – дочка та онук Миколи Сідака – пастора Одеської Пересипської церкви ЄХБ. Чоловік жінки – Сергій – та старша дочка дивом залишилися цілими, перебуваючи в сусідній кімнаті.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий