Нова війна Путіна: відомий російський співак дав тривожний прогноз

Нова війна Путіна: відомий російський співак дав тривожний прогноз

Цілком вірогідно, що голова Кремля Володимир Путін в найближчій перспективі розпочне проведення широкомасштабних військових дій з певною країною з метою зберегти владу та приховати вкрай складний економічний стан в Росії, повідомляє replyua.net. Відповідну точку зору в інтерв’ю ЗМІ висловив Олексій Лебединський, який є відомим в РФ співаком та композитором. Він вважає, що зараз Путіну дуже вигідно почати велику війну, щоб покласти провину у внутрішніх проблемах саме зовнішні сили. «Для російського лідера тільки військові дії є основним виходом із ситуації, тому нам варто чекати на подальший розвиток подій», — наголосив Лебединський.




Крім того, співак переконаний, що фактом прискорення такого невеселого сценарію може стати невизначеність американського президента Дональда Трампа відносно агресії Кремля.


«Таким чином, готуватися потрібно до найгіршого сценарію. Зокрема, я переконаний, що ми мусимо це зробити. Залишається незрозумілим, хто буде наступною жертвою інтервенції Путіна», — сказав Лебединський. Нещодавно російський журналіст і публіцист Віктор Шендерович заявив, що президент США працює для вирішення власних проблем, тому він за жодних умов не буде діяти в інтересах РФ.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий