Окупанти завдали ракетного удару по селу на Запоріжжі: цілями стали гімназія та будинок культури. Фото

Окупанти завдали ракетного удару по селу на Запоріжжі: цілями стали гімназія та будинок культури. Фото

Російські військові завдали ракетного удару по Запорізькій області. Окупанти зруйнували гімназію, спортивний клуб та будівлю культури.




Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Старух у своєму Telegram-каналі. За словами чиновника, обстрілів також зазнали багатоповерхівки у селищі Степногірськ. В обох випадках люди сховались в укриттях, ніхто не постраждав.


«У село Таврійське окупант випустив чотири ракети. В результаті атаки зруйновано гімназію «Перспектива», спортивний клуб та місцеву будівлю культури… Окупант завдає ударів по житлових кварталах та об’єктах цивільної інфраструктури, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни» , – сказано у повідомленні.

 




Зазначимо, вночі ворог також обстріляв Дніпропетровську область – зокрема, Нікопольську, Марганецьку та Мирівську громади. «Попередньо люди не постраждали. Понівечені будинки, автомобілі, ліцей, цех промислового підприємства, газопроводи та лінії електропередач», – написав голова ОВА Валентин Резніченко.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий