Піонтковський пояснив, для чого Росія відіслала на Донбас письменника Прилепіна

Піонтковський пояснив, для чого Росія відіслала на Донбас письменника Прилепіна

Російський письменник Захар Прилепін, який став «заступником командира батальйону» «ДНР» — «чесний переконаний фашист», який озвучує те, про що думають у Кремлі, але «поки соромляться говорити». Як передає replyua.net, такої думки притримується
російський політолог Андрій Піонтковський. У своєму коментарі заяви Прілепіна про те, що «головна мета – це Україна», політолог зауважив: «Так, йому потрібен Київ, йому потрібна вся Україна».




Зі слів Піонтковського, «Прилепін — чесний переконаний російський фашист», і «потрібно дякувати таким людям як він, як Гіркін — вони відверто говорять те, що Кремль думає, але поки ще соромиться говорити». «Вони, певною мірою, більш чесні люди, ніж Путін і його оточення. Тому що вони не приховують своїх поглядів. І у них є жахливі, але переконання. А людям типу Путіна хочеться досягнути усього і відразу.


Водночас, як переконаний політолог, що б не говорили такі «фашисти», Кремль не наважиться на повномасштабне вторгнення в Україну через низку об’єктивних причин. По-перше, «буде дуже жорстка реакція Заходу». По-друге, Путін та його оточення «всім своїм добробутом завдячують Заходу, тому це їх стримує». Нарешті, «незважаючи на весь скептицизм відносно російського суспільства, там не готові прийняти десятки тисяч жертв великої війни».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий