Помер співак Борис Мойсеєв

Помер співак Борис Мойсеєв

У 68 років помер російський співак Борис Мойсеєв. Причину смерті артиста наразі не назвали, проте відомо, що він багато років хворів і майже не з’являвся на публіці.




Про це пропагандистам із «РИА-новости» повідомив його артдиректор Сергій Горох. «Так, це так. Сьогодні о 2-й годині», – йдеться в коментарі (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).


Помер співак Борис Мойсеєв

У червні цього року грузинський журналіст Отар Кушанашвілі розповів, що співак багато років не давав концертів через тяжкий стан здоров’я. За словами грузина, виконавець був майже паралізованим і щодня прощався з життям.

Помер співак Борис Мойсеєв

Як відомо, у 2017 році російські ЗМІ поширили новину про те, що співак страждає від смертельного онкозахворювання, однак представник артиста назвав інформацію «нісенітницею».



Рівно 12 років тому Мойсеєв пережив інсульт, після якого тиждень лежав у комі. Тоді росіянин повноцінно «вийшов на пенсію», оскільки працювати більше не міг. Прихильники зірки помітили, що він став гірше виглядати.

Помер співак Борис Мойсеєв

Концертний директор артиста розповідав, що від нього відвернулося багато друзів та знайомих, тому Мойсеєв доживав віку на самоті. Згодом стало відомо, що співак не пам’ятає людей і минулі події.

Близькі друзі артиста стверджували, що він прикутий до ліжка та потребує грошей, однак Мойсеєв спростував цю інформацію. Він переконував, що самостійно пересувається і живе нормальним життям.

Помер співак Борис Мойсеєв
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий