Померла Руслана Писанка

Померла Руслана Писанка

На 57-му році померла відома українська телеведуча та акторка Руслана Писанка. Зірки не стало вночі 19 липня в Німеччині, де їй діагностували важку хворобу.




Про це повідомили журналісти ТСН, посилаючись на власні джерела. Публічно знаменитість не розповідала про серйозні проблеми зі здоров’ям (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).


«Велика війна змусила поїхати її до Німеччини. Там лікарі у Руслани Писанки діагностували важку хворобу. Руся практично нікому не казала про свою війну. Стежила за усіма подіями, допомагала, сміялась в слухавку, будувала плани на майбутнє. Але хвороба сьогодні вночі нашу Русю забрала», – йдеться в повідомленні.

Від якої саме хвороби померла талановита акторка та ведуча – не повідомляється.



Руслана Писанка народилася 17 листопада 1965 року у Києві. В 1995 році закінчила режисерський факультет Київського державного інституту культури за спеціальністю «режисер телебачення».

Руслана Писанка народилася 17 листопада 1965 року

До речі, справжнє прізвище зірки – Писанко. Саме під ним вона вказана у титрах фільму «Кілька любовних історій».

Знаменитість також брала участь в таких відомих телепроєктах, як «Танці з зірками», реаліті-шоу «Службовий романс», «Зірка+Зірка», а також «Зважені та щасливі». Запам’яталася українцям також як ведуча телеканалу «1+1».

Зірка була ведучою телеканалу "1+1"
Руслана Писанка померла в 56 років

Руслана Писанка – Лауреат Державної премії України ім. Довженка за акторську роботу у фільмі «Москаль-чарівник», а також вдостоїлася Ордену Святого Володимира.

З 2012 року акторка була одружена з бізнесменом Ігорем Ісаковим. У пари не було дітей.

Акторка була одружена з бізнесменом Ігорем Ісаковим
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий