Президент Литви: Війною на Донбасі не приховати корупції в Україні

Президент Литви: Війною на Донбасі не приховати корупції в Україні

Президент Литви Даля Грібаускайте переконана, що корупція в Україні наносить державі більше шкоди, ніж війна на Донбасі. Про це вона заявила під час прес-конференції з президентом України Петром Порошенком у Києві в понеділок, 12-го грудня, інформує replyua.net.




«Опубліковані раніше електронні декларації високопосадовців показали, що у сфері боротьби з корупцією в України ще дуже і дуже багато роботи. Саме корупція наносить вам більшої шкоди, ніж війна на сході держави. А це виклик не тільки для політичних партій, оскільки вони самі справитися з цим не зможуть. Потрібно, щоб всі українці об’єдналися і працювали над подоланням цієї проблеми», — заявила Грібаускайте.


Вона підкреслила, що саме за умови єднання влади, суспільства та ділових кіл можна подолати цю чуму – обкрадання власного народу. «Це робота, яку ви маєте виконати протягом наступних кількох років. За вас цього ніхто не зробить. Досить перекладати відповідальність на плечі всіх, крім себе. Почніть боротися з корупцією. А ми в свою чергу будемо раді поділитися з вали своїм досвідом та направити на допомогу своїх експертів», — наголосила президент Литви. Таким чином вона заявила, що державні економічні збитки більшою мірою залежать від рівня корупції, ніж від АТО.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий