Приват24 не працює: в роботі сервісу стався масштабний збій

Приват24 не працює: в роботі сервісу стався масштабний збій

Популярний банківський сервіс Приват24 перестав працювати у четвер, 4 червня. Через масштабний збій користувачі не можуть зайти в додаток та проводити платежі – не працює навіть авторизація.




24 канал повідомляє, що окрім неробочого додатка від Приватбанку також неможливо додзвонитися на гарячу лінію банку.


В чому проблема

Наразі невідомо чому Приват24 перестав працювати. Варто зазначити, що лише тиждень тому, 27 травня, банк мав схожі проблеми. Тоді сервіс Приват24 також перестав працювати через масштабний збій.

Користувачі у твіттері та фейсбуці жаліються на сервіс. Не працює авторизація, а відтак неможливо здійснити будь-яку банківську операцію. Також не працюють телефони гарячих ліній банку.



Прес-секретар Приватбанку Олег Серга повідомив у коментарі 24 каналу, що причиною складнощів в роботі сервісу є аварія на мережевому обладнанні.

У зв’язку з аварійною ситуацією мережевого обладнання Приватбанк повідомив клієнтів про тимчасові незручності з недоступністю авторизації у Приват24 та дзвінків до контакт центру банку. За даними Приватбанку, наслідки такої аварійної ситуації будуть ліквідовані протягом години. Процесинг Приватбанку, мережа банкоматів та оплата картками у торговельній мережі та інтернеті працює,
– повідомив Олег.

 

Коли сервіс знову запрацює

В межах години сервіс повинен повноцінно відновити роботу. На сторінці Приватбанку у Facebook зазначається, що фахівці вже займаються вирішенням проблеми і сервіс Приват24 відновить роботу найближчим часом.

Разом з тим зазначається, що мережа банкоматів, оплата картками у торговельній мережі та інтернеті працює у звичайному режимі. Також клієнти банку можуть скористатися підтримкою у чаті на сайті банку та в особистих повідомленнях сторінки банку у фейсбуці.

Відновлено роботу Приват24 для бізнесу

Станом на 14:30 Приватбанк відновив роботу Приват24 для бізнесу. Працюють всі сервіси, за виключенням виписок. Також доступна «Оплата частинами» та кіоски (крім функції оплати мобільного).

Крім того у банку повідомили, що технічна команда працює на максимумі для відновлення роботи Приват24 для фізичних осіб.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий