«Продався Порошенку не по приколу»: Вакарчук повторив головну помилку Кличка

«Продався Порошенку не по приколу»: Вакарчук повторив головну помилку Кличка

Експерт компанії «Амбер» у авторській програмі «Сніданок юриста» поділився думками щодо мерства Віталія Кличка та політичних амбіцій лідера «Океану Ельзи» Святослава Вакарчука, який заявив про намір брати участь у парламентських виборах.




Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук

Відповідне відео юрист опублікував на особистому Уoutube-каналі, передає Рoliteka.


«Є люди, які були для нас утіленням національної гордості. Я думаю, до таких людей можна сміливо віднести Кличка, Вакарчука, Зеленського. Який буде із Зеленського президент, ми поки не знаємо, але усі сподіваємося, що він буде ефективним гарантом. А ось із Кличка мер вийшов украй поганий. Людина могла лишитися у нашій пам’яті геніальним боксером, який приніс своїй країні славу на увесь світ. Але, на жаль, він увійде у історію як мер, який віддав за гроші своїм помічникам та замісникам управління столицею, а ті відкупалися від нього щомісячними подачками. У підсумку ми маємо повністю зруйноване комунальне господарство, розбиті дороги та місто, кинуте на розграбування», — відзначив юрист.

Окрім того, експерт прокоментував плани Святослава Вакарчука із новосвореною партією «Голос».

«До Кличка упевненими кроками зараз рухається Вакарчук — легенда української музики. На виборах президента він підтримав Порошенка, закликаючи українців голосувати «не по приколу», а зараз, створивши свою власну партію «Голос», раптом виявилося, що його рекламує телеканал Петра Олексійовича. «Прямий» ніколи ні про кого, окрім Порошенка, доброго слова не сказав. Мені щиро шкода, що Вакарчук продався. Хоча чи маю я право його засуджувати? Він теж жива людина, яка хоче замок, Бентлі, особистий літак і рахунок у швейцарському банку», — резюмував експерт.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий