Провідна рекламна агенція MixDigital

Провідна рекламна агенція MixDigital

Реклама на сьогодні стала одним з головних чинників які дозволяють будь-якому товару успішно конкурувати на ринках. Тому якісна та креативна робота рекламних агенцій є вирішальною. Провідна рекламна агенція MixDigital є одним з таких підприємств.




Рекламна агенція MixDigital


Рекламна агенція MixDigital я провідним підприємством на Українському ринку створення високоякісної рекламної продукції. Вона з’явилася на ринку більш ніж 8 років тому, і за цей час здобула безліч відзнак своєї професіональної роботи, серед яких золота та бронзова відзнака у категоріях Topical Marketig та «Бізнес виклик» у 2020 році та срібло в категорії «створення спільного споживчого бренду» у 2021 році за версією EFFIE WARDS UKRAINE. Також згідно даних IAB UKRAINE рекламна агенція MixDigital стала лідером в категорії «Дані та аналітика», та зайняла другу сходинку в категорії Медіа в розділі Перфоманс.

В агенції працює команда фахівців, які мають комплексне мислення та орієнтовані на досягнення бездоганного результату. Ці прагнення колектив втілює в життя в рекламних компаніях які вони проводять за замовленням клієнта.



Агенція задає тренди та пропонує сервіси, які на сьогодні є кращими на ринку реклами.

Усі співробітники надають послуги високої якості. Агенція здійснює повний контроль за розміщенням реклами, стежить за перебігом рекламної компанії клієнта, аналізує її, та робить все необхідне для досягнення KPI.

В агенції здійснюється комплексний підхід до навчання та пере навчання своїх співробітників, які успішно опановують новітні технології digital-рекламі. В ній стежать за всіма новинами ринку, та успішно розвивають soft-skills та hard-skills.

Галузі у яких працює рекламна агенція MixDigital

Агенція MixDigital проводить рекламну діяльність у багатьох галузях серед яких:

  • фармацевтика;
  • FMCG;
  • E-COMMERCE;
  • B2B/B2C послуги;
  • сфера аграрного виробництва
  • маркетплейси;
  • туристичні послуги;
  • розваги;
  • нерухомість та багатьох інших.

За час свого існування вона здійснила понад 3000 рекламних проектів, із стабільно високим результатом.

Відгуки задоволених клієнтів, на сайті агенції, кажуть самі за себе, та не потребують будь-яких коментарів.

Головним гаслом рекламної агенції MixDigital завжди було, є, та буд – «Зробити бізнес нашого клієнта успішним». Тому агенція завжди робить корисну та якісну рекламу яка повністю задовольняє потребі кінцевого споживача.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий