Психологічний тест: подивіться на свій великий палець і дізнайтеся більше про характер

Психологічний тест: подивіться на свій великий палець і дізнайтеся більше про характер

Щоб дізнатися характер людини, не обов’язково з нею розмовляти. Досвідчені психологи вважають, що по великому пальцю руки, можна дізнатися про важливі риси характеру. Подивіться на свій палець і порівняйте його з трьома зразками на зображенні. Вирішіть, який підходить більше, і читайте результат.




Палець А. палець, у якого нижня частина довша за верхню, свідчить про те, що ви надійна людина. Інші люди довіряють вам, як собі. Ви освічена людина з гострим розумом, який має добре розвинені дедуктивні здібності. Від вашого погляду не вислизне жодна деталь.


Об’єктивність допомагає дивитися на світ реально, без прикрас. Ви отримуєте задоволення від кожного прожитого моменту і нікуди не поспішайте. Погано переносите тиск, який чинять інші люди. Не вступаєте в спілкування з перфекціоністами. Іноді втрачаєте можливість домогтися успіху, тому що розумієте, що не впораєтеся. Не женіться за все і відразу, об’єктивно оцінюєте ситуацію.

Палець В. Якщо нижня і верхня фаланги розташовані на одній відстані, значить ви прагматик. Ви продумуєте всі ходи наперед і прямуєте своєму, заздалегідь підготовленому плану. Ви не живете сьогоднішнім днем, завжди плануєте майбутнє, тому домагаєтеся великих успіхів.



У вас не виходить першим показати свої почуття, в цьому плані ви замкнуті. Ваш недолік – надмірна цікавість. Без докорів сумління питаєте у інших те, у що вони явно не хочуть нікого просвячувати.

Палець С. Палець, у якого верхня фаланга довша нижньої, говорить про те, що ви досвідчена людина. Ви пристрасна і приваблива особистість, тому проблем в любовній сфері у вас немає. Природна чарівність притягує до вас протилежну стать, як магніт. Ви не даєте своєму партнерові розслабитися і постійно тримайте романтичні відносини в напрузі.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий