П’яний голова Чернігівської облради скоїв потрійне ДТП

П’яний голова Чернігівської облради скоїв потрійне ДТП

Сьогодні, 4 жовтня, голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко потрапив у ДТП. Аварія сталася в Чернігові о 12:10 на перехресті проспекту Миру і вулиці Героїв Чорнобиля. Про це повідомляє«ІНФОРМАТОР».




Водії зупинилися на червоний сигнал світлофора, і голова облради, не дотримавшись безпечної дистанції, в’їхав у авто, що стояло попереду, а те, у свою чергу, в’їхало у першу машину ряду.


За інформацією, яку надали представники ГУ Національної поліції у Чернігівській області кореспонденту «ІНФОРМАТОРа», Ігор Вдовенко був напідпитку.

Коли на місце подій прибули співробітники патрульної поліції, Ігор Станіславович відмовився проходити миттєвий тест на алкогольне сп’яніння через драгер. Його доставили для огляду в лікарню, де взяли аналіз сечі на вміст алкогольних речовин. Його результати будуть готові протягом трьох днів.



Постраждалих у ДТП немає. На Ігоря Вдовенка складено адміністративний протокол за статтею 124 про скоєння ДТП. Посвідчення водія вилучили, а машину голови облради забрали у рамках послуги «тверезий водій».

Ігор Вдовенко пересувався на позашляховику Hyundai Tucson.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий