Роллінз: Путін — злочинець, він повинен бути у в’язниці на мільйони років, він маніпулятор і справжня акула…

Роллінз: Путін — злочинець, він повинен бути у в’язниці на мільйони років, він маніпулятор і справжня акула…

Американський рок-музикант Генрі Роллінз поділився думкою щодо президента РФ Володимира Путіна




Про це він розповів в 2018 році в програмі JRE MMA Show відомому ведучому Джо Рогану, передає видання Обозреватель.


«Путін реально є злом. Він лякає, від нього віє трупами. Один із найстрашніших людей на планеті. Він може використовувати насильство і з успіхом робить це. Ганна Політковська, одна з найбільших журналісток нашого часу, критикувала Путіна і була вбита. Таким, як він взагалі не можна довіряти.

Путін — це злочинець. Він повинен бути у в’язниці на мільйони, мільярди років. А він у нас справжній лідер. Дуже підступна людина. Колишній КГБешник. Колишніх КГБешників не буває, вони КГБшники до кінця життя. І він чудовий маніпулятор. Як же з ним можна спілкуватися, якщо він справжня акула?» — підкреслив музикант.



До речі, російський актор Гоша Куценко висловився про те, що відбувається на Донбасі.

«Якщо я туди приїду, у мене буде інфаркт на другий секунді. Не можна осягнути розумом те, що зараз там відбувається. Там війна страшніше афганської. Ви бачили, що роблять з журналістами? Ви хочете, щоб я пішов зараз туди? Спочатку поговоріть з моєю дружиною. Я поїду на батьківщину лише тоді, коли там перестануть вмиватися кров’ю, вбивати бабусь і дітей, коли люди отрезвіють і зрозуміють, що воюють самі з собою», — заявив актор в одному з інтерв’ю.

гоша куценко

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий