Російський блогер вказав на головну помилку Путіна на Донбасі

Російський блогер вказав на головну помилку Путіна на Донбасі

Останнім часом спостерігаються суттєві зміни в риториці російської пропаганди, а саме: більше не звучать звинувачення на адресу «непереможних українських ДРГ», а загибель терористів на Донбасі пояснюють внутрішнім з’ясуванням стосунків. Як передає replyua.net, таку точу зору в інтерв’ю ЗМІ озвучив російський аналітик Володимир Голишев. За його словами, постійні звинувачення українських силових структур в організації диверсій на окупованих територіях – для багатьох вже не новина. «Звісно, є бажання списати на когось, але коли ти починаєш списувати на українські ДРГ, ти створюєш міф про непереможних українських ДРГ, які дістануть з будь-якого місця», — зауважив він.




Віднині «все будуть валити на внутрішні розбори», — переконаний аналітик. «Це прекрасне пояснення, яке залишає чистим керівництво Росії. Воно отримує можливість зробити кілька розчароване обличчя: мовляв, ми на них сподівалися, ми думали, що це серйозні люди, ми на них так розраховували, а вони побилися між собою», — додав він .


Раніше Володимир Голишев стверджував, що версія щодо того, що Гіві вбили представники його ж «батальйону», не здатна витримати ніякої критики. Крім того, він вважає, що наступною жертвою серед ватажків бойовиків може стати Олександр Захарченко.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий