Розправу над ромами у Львові влаштували підлітки, їм світить довічне: моторошні подробиці та нові кадри

Розправу над ромами у Львові влаштували підлітки, їм світить довічне: моторошні подробиці та нові кадри

Ситуацію з погромом табору ромів прокоментували мер Львова Андрій Садовий і голова Нацполиции Сергій Князєв




Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook розкрив подробиці збройного нападу на табір ромів у Львові. Він зазначив, що один поранений перебуває в лікарні, лікарі оцінюють його стан як середньої тяжкості. Пораненим жінці з дитиною наклали шви і відпустили.


“Більшість нападників 17-18 років, якими керував старший (вже затриманий). Загиблого кололи ножами групою і з однозначною метою вбивства. Маму порізали за те, що намагалася захистити 10-річної дитини”, — розповів Садовий.

львів погром циган



За фактом нападу на ромський табір у Львові відкрито кримінальну виробництво за п. 12 год. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, вчинене групою осіб за попередньою змовою. Про це повідомив в неділю глава Нацполиции Сергій Князєв.

Затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 15 років або довічне позбавлення волі.

Князєв зазначив, що поліція затримала всіх нападників на циганське поселення у Львові – сім молодих людей у віці 16-17 років, жителів Львова. Крім того, поліцейські встановили та затримали 20-річного організатора цього нападу.

львів погром циган

З місця події вилучені речові докази, зокрема – ніж, яким завдано поранення загинув, інші предмети, які зловмисники використовували для нанесення ушкоджень мешканцям табору.

Князєв повідомив, що в результаті нападу, яке сталося близько опівночі у Львові, 24-річний мешканець Закарпатської області отримав смертельні ножові поранення. Ще чотири людини – 10-річний хлопчик, двоє 19-річних хлопців і 30-річна жінка – отримали тілесні ушкодження.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий