«Шаурму виходить жувати краще!» Зеленський відреагував на рішення ПАРЄ і викликав гнів у мережі

«Шаурму виходить жувати краще!» Зеленський відреагував на рішення ПАРЄ і викликав гнів у мережі

Президент України Володимир Зеленський розчарований рішенням Парламентської асамблеї Ради Європи ухвалити резолюцію про зміну характеру санкційного механізму і повернути делегацію Росії.




Він намагався переконати своїх колег, президента Франції Еммануеля Макрона і канцлера Німеччини Ангелу Меркель, що повернення РФ до складу ПАРЄ можливо тільки після виконання цією країною принципів Асамблеї. Про це Зеленський написав на своїй сторінці у Facebook.


«Шкода, що наші європейські партнери нас не почули і вчинили інакше. Головним аргументом за повернення стала необхідність захисту прав людини і громадянина як вищих демократичних цінностей. Сподіваюся, що в питанні захисту демократичних цінностей ні у кого не було думок про цінності матеріальні», – заявив глава України.

Ця реакція на рішення ПАРЄ викликала резонанс серед українців, які активно почали її коментувати.



«Шаурму в тебе виходить жувати краще, ніж виконувати прямі функціональні зобов’язання із зовнішньої політики», – висловився Олег Кондратенко.

«Швидкий, зухвалий, як куля різкий», – прокоментував також Олександр Чубарук.

«Не може бути. Прокинувся, поїв шаурми, викупався у фонтані», – уїдливо написала Тетяна Гавриленко.

«Просто потрібно не речі з Банкової перетягувати в новий офіс, а бути в ПАРЄ і відстоювати інтереси держави, народу, який вас вибрав!» – зазначила також одна з коментаторок.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий