Що чоловікам подобається більше — груди чи попа: вчені відкрили секрет

Що чоловікам подобається більше — груди чи попа: вчені відкрили секрет

Дослідники з університету Ньюкасла повідомили, що їм вдалося розвіяти міф про те, що чоловікам подобаються великі груди.


1488205818_6-sluchaev-kogda-silikonovaya-grud-spasala-zhizn-quibbll-1

Вони довели, що насправді чоловіки не так сильно вони без розуму від великих жіночих грудей, як прийнято вважати.



Дослідження показали, що чоловіки більше люблять природні пропорції і спортивний тип фігури, а розмір грудей грає не таку велику роль, крім того, замість великих грудей чоловіки вважатимуть за краще груди середнього розміру, але гарної форми.

b048b

Британські вчені, які вирішили з’ясувати наскільки популярні серед чоловічої статі жінки з великими грудьми, провели опитування. У ньому брали участь чоловіки різного віку. Вони повинні були оцінити на фотографіях різні типи жіночих фігур.

topoboi.com-5922

Після цього добровольцям також було запропоновано скласти ідеальну жіночу фігуру в спеціальній програмі з моделювання предметів. Вона дозволяла обчислити параметри грудей, талії і стегон створеного ідеалу.

qeyhYzbMXE8

Виявилося, що суспільне уявлення про популярність великих жіночих грудей є міфом. Чоловіки набагато рідше вибирали на запропонованих фотографіях жінок з великими грудьми, а також при формуванні ідеальної фігури залишали груди досить невеликі.

6c3c5f0941ceb8b0576172c1b682119d0f0aa63c_1000

При цьому, для чоловіків стрункість є головним атрибутом ідеального тіла в більшості випадків. Розмір грудей жінки виявився не таким важливим як низький індекс маси тіла, а також наявність пропорційного і спортивного тіла.

У зв’язку з цим вчені говорять, що жінкам з невеликими грудьми не варто комплексувати через це, набагато важливіше просто спортивність статури, яка легко домагається тренуваннями.

Джерело

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий