Сирійці з росіянами перестарались і обстріляли Туреччину

Сирійці з росіянами перестарались і обстріляли Туреччину

Як повідомляють турецькі ЗМІ, сьогодні, двадцять другого вересня 2016 року, центр прикордонного міста Кіліс піддався бомбардуванням з боку Сирії, — про це replyua.net інформує з посиланням на портал Каспаров.ру.




Власті міста, розташованого на турецько-сирійському кордоні, повідомили, що в результаті інциденту шестеро чоловік отримали поранення, з них п’ятеро – діти. На місці події наразі працюють медики та рятувальники, тож кількість виявлених постраждалих може зрости. Імовірною причиною потрапляння ракети в магазин поруч з ринком більшість оглядачів називає помилкове наведення. Офіційної реакції від турецьких властей поки-що не надходило.


Нагадаємо, в ніч на двадцять друге вересня поточного року оточене урядовими військами місто Алеппо піддалось найбільш масовим бомбардуванням за всю історію сирійського конфлікту. За два дні до цього на підході до міста повітряним ударом було вщент знищено колону автомобілів, які перевозили гуманітарний вантаж. У результаті атаки загинули дванадцять цивільних. Сполучені штати Америки звинувачують в цьому інциденті або росіян, або урядові війська Сирії – крім них, ніхто не наносить повітряні удари по цій території. Російська сторона, як завжди, заперечує свою причетність до трагічної події.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий