«Слуги народу» одноголосно обрали нового главу

«Слуги народу» одноголосно обрали нового главу

Президентська партія «Слуга народу» на з’їзді в неділю, 10 листопада, обрала новим главою Олександра Корнієнка, який раніше займав пост заступника глави парламентської фракції.




Рішення було ухвалено одноголосно. Серед учасників заходу, які мали права голосу, не знайшлося тих, хто був би проти або утримався.


Перед голосуванням Корнієнко, який до того ж був єдиним кандидатом, виступив із 10-хвилинною презентацією, в якій розповів про нововведення. «Партія повинна бути сексі для кандидатів, має збуджувати!» – заявив він із трибуни.

На цій посаді народний депутат замінив спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, який склав повноваження на цьому ж з’їзді.



Примітно, що ім’я Корнієнка було на слуху останнім часом, оскільки до його кандидатури схилялися як ЗМІ, так і представники партії.

Прямо перед з’їздом глава парламентської фракції Давид Арахамія назвав Корнієнка «безальтернативним кандидатом». Раніше ЗМІ визнали головним кандидатом на пост глави фракції Корнієнка. Відзначається, що він «фундаментально працював під час виборчої кампанії».

Перед цим народна депутатка України з фракції «Слуга народу» Роксолана Підласа заявляла, що Корнієнко – «найбільш ймовірний варіант» претендента на місце Разумкова.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий