Справа Бабченка: В мережі розгорається новий скандал навколо журналіста

Справа Бабченка: В мережі розгорається новий скандал навколо журналіста

Навколо російського журналіста Аркадія Бабченка, вбивство якого виявилося інсценуванням, розгорається новий скандал. Про це пишуть у мережі, передають Патріоти України.




Так, один з лідерів політичної партії «Рух нових сил» Давид Сакварелідзе заявив, що вважає журналіста військовим злочинцем. «Тим, хто збирається заплатити… патріоту України (Бабченку, — ред.) 50 тис. USD за інтерв’ю, раджу запитати, куди він подів білу стрічку, яку одягнув у Владикавказі, вступаючи в ополчення, і на чиїй землі він перебував. Тоді йому дали форму і білу пов’язку на рукав, якою він досі пишається», — зазначив Сакварелідзе на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши скріншот відповідного матеріалу.


 

У той же час відомий журналіст Віталій Портников різко відповів на його пост. Він нагадав, що Бабченко дав десятки інтерв’ю про російсько-грузинську війну, називаючи Росію агресором.



«Як повинен ставитися до російського журналіста, який дає подібні оцінки і переоцінив свою власну участь у подіях, патріот Грузії і просто порядна людина? Давид Сакварелідзе називає цю людину військовим злочинцем. Причому називає саме після того, як Аркадій став учасником спецоперації СБУ (Служби безпеки Україна, — ред.). До цього моменту ні Сакварелідзе, ніхто інший з колишніх грузинських політиків, які перелицювалися в рятівників України, ніяких звинувачень Бабченку не висував. Сподіваюся, що це просто моральне падіння, а не свідома робота на ворога», — підкреслив він.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий