«Старі» випускниці на фото часів СРСР здивували мережу: показовий кадр

«Старі» випускниці на фото часів СРСР здивували мережу: показовий кадр

У мережі показали фото часів СРСР, що закарбувало учениць старших класів. Користувачі звернули увагу на те, що дівчата виглядають набагато старшими за свій вік.




Архівний знімок з’явився в Twitter. «Завжди було цікаво, чому в СРСР 17-18-річні дівчата виглядали років на 40», – підписала фото авторка публікації Віра Ізмайлова.


У коментарях багато користувачів написали, що причина такої зовнішності юних дівчат – у тодішньому способі життя, моді та манері вдягатися.

Школярки в СРСР

«Обтяжена генетичним алкоголізмом спадковість», «У всіх на головах хімія. Так чудово!», «Вищий пілотаж 70-х», «Таке життя було. Виходили зі школи готовими сорокалітніми продавчинями», «Всі гроші витратили на дешеву» хімію», а на макіяж не залишилося», «У такій формі що колір, що тканина… Прощавай молодість… І з зачісками тіток із гастронома», – пишуть, зокрема, вони.



Зазначимо, незважаючи на відносну одноманітність радянської шкільної моди, білий фартух на темно-синій (а також на чорній або коричневій) сукні не просто залишився в пошані в сучасних школярок, але й продовжує набирати популярність. Наперекір політиці декомунізації та викриттю культури СРСР, випускні в Україні все частіше проводять саме в такому стилі.

Сучасні школярки в радянському вбранні
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий